Mitől más a lullaberry?
A lullaberry női derékmelegítőket speciális szabásvonallal készítjük, ami a derékvonaltól pontosan a csípődig ér.

5 ok, amiért imádni fogod a lullaberryt
kettő az egyben: mintás és egyszínű bandázs egy termékben

A lullaberry minőség

A legjobb alapanyagok

 

A lullaberry csodaszép és minőségi alapanyagainak nagy részét magunk tervezzük és Magarországon gyártjuk.

 

Ruháink alapanyaga finom-jersey. Ez egy nagyon vékony pamutszálból és 5% elasztánból kötött rugalmas anyag, amely kitűnően követi a viselője mozgását és nagyon kellemes, puha érzetet ad.

 

A nyers kötött pamutanyag jól festhető és kiváló színtartó tulajdonságokkal rendelkezik.


A kollekcióban szereplő minták kiválasztásánál arra törekedtünk, hogy mindenki megtalálja a saját ízléséhez legközelebb álló motívumot, legyen szó vad vagy szerényebb virágos avagy geometrikus retró stílusról. Sőt, ha az aznapi öltözeted éppen nem igényli, hogy mintákkal dobd fel, nyugodtan használhatod az egyszínű hátoldalt is.

 
 

Speciális szabásvonal

 

A lullaberry derékmelegítők szabásukban is követik a test vonalát. Bandázsaink kialakításakor nem voltunk restek felméréseket végezni. Nagyon sok hasznos visszajelzést és ötletet kaptunk, amit ezúttal is köszönünk!

 

  • Az alapszabás formájában ívelt, ezért tökéletesen követi a tested vonalát.
  • A hasi részen kimélyített, így akkor sem gyűrődik be, amikor leülsz.
  • Alul és felül pedig rugalmas szalaggal merevítettük, aminek következményeként nem csavarodik és csúszik el.


 

 

Külön figyelmet fordítottunk a kismamák és a gyerekek igényeire. A kismama bandázsunk oldalt harmonikaszerűen húzottan készül, ezáltal rugalmasan követi a változó test igényeit. Gyerekbandázsaink pedig egy kicsikét feszesebbre szabottak, hiszen állniuk kell az izgága gyerkőcök általi napi igénybevételt is.

 

A derékmelegítőinket kizárólag Magyarországon gyártjuk.

 

A mix&match sorozatban a derékmelegítőkön túl már tunikákkal, felsőkkel és sálakkal bővítettük a kínálatot. A magunk által tervezett minták és hazai gyártású alapanyagok egy külön irányvonalat képviselnek a lullaberry kínálatában.

 

 

 

 

 

Környezetbarát csomagolás

 

A lullaberry bandázsokat saját anyagukból készült tasakokban küldjük Neked. Így kedvenc bandázsodat a táskádban napközben mindig magaddal viheted. A bandázs tasakját persze másra is haszálhatod, például kiválóan alkalmas kisebb tárgyak, sminkkészlet vagy írószerek tárolására is a kézitáskádban. És ha ez még nem volna elég, környezetbarát!

 

Amikor csomagot rendelsz a lullaberrytől, az újrafelhasználható műanyagból készült borítékban érkezik. Kérünk, hogy a borítékot, illetve ha már nincsen szükséged rá, a számlát is, gyűjtsd szelektíven.

 

 

 

 

 

 

 Apró meglepetések a lullaberrytől

 

 

 

 

 

 


A lullaberry minőség menüpont almenüpontjai:

Derékmelegítő - melyiket szeressem?

Választani nem könnyű az egyre bővülő kínálatból, hiszen minden márkának megvan a saját előnye és a rajongói tábora is. A lullaberry megálmodásakor megkérdeztük a használókat, ők mit gondolnak a Hippsyről...

Ne maradj le színes híreinkről! Értesülj elsőként hírlevelünkből új kollekciónkról, akcióinkról!
Feliratkozom
Vásárlás kockázat
nélkül
Biztonságos fizetés
bankkártyával
Gyors, kényelmes,
megbízható szállítás