Mitől más a lullaberry?
A lullaberry női derékmelegítőket speciális szabásvonallal készítjük, ami a derékvonaltól pontosan a csípődig ér.

5 ok, amiért imádni fogod a lullaberryt
kettő az egyben: mintás és egyszínű bandázs egy termékben

Adatvédelem / GDPR

A webáruházban vásárlás, illetve a hírlevélre való feliratkozás regisztrációhoz kötött, melynek során a meg kell adnod a neved és elérhetőséged.

 

A regisztrációval hozzájárulsz ahhoz, hogy adataid a Haramaki Kft. adatbázisába kerüljenek, és hogy azokat az esetleges tiltó nyilatkozatod kézhezvételéig a Haramaki Kft. minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül a

  • Webáruházban történő vásárlás lebonyolítása,
  • külön regisztráció esetén hírlevél küldése és
  • a termékek értékesítésével kapcsolatos marketing tevékenysége céljából felhasználhassa.

Személyes adataid védelme a Haramaki Kft. és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény).


Adataidat bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.
 

Az "Ajánlom barátaimnak" program esetében az ajándék feltétele, hogy az ajánlott vásárolt lullaberry terméket. Ez esetben a vásárlás tényét az ajánló tudomására hozzuk.

Amennyiben nem kívánod, hogy a jövőben további névre szóló kereskedelmi ajánlattal megkeressünk, neved és pontos címed megadásával írásbeli nyilatkozatban kérheted adataid törlését a következő címen:A regisztráció törlését bejelentkezés után a Belépés panel Saját adataim pontja alatt is elvégezheted.


Ne maradj le színes híreinkről! Értesülj elsőként hírlevelünkből új kollekciónkról, akcióinkról!
Feliratkozom
Vásárlás kockázat
nélkül
Biztonságos fizetés
bankkártyával
Gyors, kényelmes,
megbízható szállítás