Mitől más a lullaberry?
A lullaberry női derékmelegítőket speciális szabásvonallal készítjük, ami a derékvonaltól pontosan a csípődig ér.

5 ok, amiért imádni fogod a lullaberryt
kettő az egyben: mintás és egyszínű bandázs egy termékben

Ajándékozási naptár - nem csak férfiaknak

Kedves Uram!

 

Fordult már elő Önnel, hogy elfelejtette párja névnapját, vagy a házassági évfordulójukat? Netán az anyák napja ment ki fejéből?

 

Hogy ez a jövőben ne fordulhasson elő, szeretnénk segíteni Önnek naptár emélkeztetőnkkel. Csak egyszer kell jól átgondolnia, hogy milyen jeles ünnepek lesznek az év folyamán, és mi  az ünnep előtt emlékeztető emailt küldünk.  

 

Ha a virág mellé még egy gyönyörű mintás bandázzsal is megajándékozza a szeretett Hölgyet, biztosak vagyunk benne, hogy nagyon fog örüni figyelmességének és mindig szeretettel és elismeréssel fog Önre gondolni, valahányszor viseli.

 

Praktikus tanácsok:

 

  • A naptárban a nagy közös ünnepeinket (karácsony, Valentin-nap) éppúgy meg tudja jelölni, mint a családi ünnepeiket (születésnap, házassági évforduló).
  • Ha azt szeretné, hogy közvetlenül az ajándékozottnak szállítsuk ki az ajándékcsomagot, a szállítási címnél az ő címét adja meg. Kérhet az ajándékhoz Üdvözlőkártyát is, amit az Ön aláírásával küldünk el a Címzettnek.
  • Ha nem tudja eldönteni, hogy az ajándékozott melyik színnek örülne a legjobban, vásároljon Ajándékutalványt, így ő saját maga tudja majd kiválasztani a neki legjobban tetsző bandázst. Vásárolható 5000 Ft-os vagy 1000 Ft -os utalvány tetszőleges mennyiségben.  

 

 

Saját személyes emlékeztetőt a bejelentkezés után a jobb felső sarokban lévő Ajándékozási naptár menüpont alatt tud bejegyezni!

 

 

 

 

 

Kedves Hölgytársunk!


Az ajándékozási naptár emlékeztető Nektek is hasznos segítség lehet, használjátok bátran Ti is!

 

 

 


Ne maradj le színes híreinkről! Értesülj elsőként hírlevelünkből új kollekciónkról, akcióinkról!
Feliratkozom
Vásárlás kockázat
nélkül
Biztonságos fizetés
bankkártyával
Gyors, kényelmes,
megbízható szállítás