Mitől más a lullaberry?
A lullaberry női derékmelegítőket speciális szabásvonallal készítjük, ami a derékvonaltól pontosan a csípődig ér.

5 ok, amiért imádni fogod a lullaberryt
kettő az egyben: mintás és egyszínű bandázs egy termékben

Kismama nadrágbővítő

Lapos has után, kismamanadrág előtt
Egy jó kis trükk, onnantól, hogy elkezd gömgölyödni a pocakod, addig, amíg a szülés után visszanyered az eredeti formádat

 


Ha már volt nagy pocakod, te is tudod; ha még nem, akkor hamarosan meg fogod tapasztalni, hogy bizony eljön az idő, amikor a nadrágjaidat már nem tudod összegombolni. Ilyenkor, a harmadik hónap környékén, a kismamanadrágok még lötyögnek rajtad, mert ezeket nagyobb pocakra tervezték.

 

A tények:


1/ Saját házi felmérésünk alapján 10 kismamából 9 a saját 'barkács' megoldását alkalmazza és átmenetileg jellemzően hajgumival kapcsolja össze a nadrágok derékrészét, ami egyre kevésbé ér össze.

2/ Sokan egyáltalán nem szeretnének új ruhatárat ezekre a hónapokra. Ha az alakod változása megengedi, végig hordhatod az eredeti nadrágjaidat nadrágbővítővel és kismamabandázzsal és megtakaríthatod a kismamanadrágok árát!


3/ A szülés utáni hónapok is kritikusak a ruházkodás szempontjából, hiszen testednek egy kis időre van szüksége hogy újra a régi formájába kerüljön és ha más nem, derékban valószínűleg szűkek lesznek a nadrágjaid, pedig a kényelem ilyenkor nagyon fontos. Egy csodás mintás női derékmelegítő bandázs, ami ráadásul kellemesen tartja is a derekadat, és máris újra csinosnak érezheted magadat!

 

Ismerős? Akkor a lullaberry nadrágbővítőt Neked találták ki. 

 

 

Képzelj el egy gumis szalagot, ami képes meghosszabbítani megtoldani a nadrágod derekát. Egyik oldalán gomblyuk van, amit a nadrágod gombjára tudsz gombolni. A másik oldalán pedig három gomb, így tetszőlegesen be tudod állítani a méretet, amikor a nadrágodat hozzárögzíted. Valahogy így:

 

      

 

Ez egy kézenfekvő és kényelmes megoldás, amelyben megbízhatsz, mert nem szorítja a hasadat és hatékonyan működik.

 

 


lullaberry tippek:

 

A nadrágbővítőhöz egyszerűen hozzájuthatsz, ha egyszerre két kismamabandázst vásárolsz, mert ajándékba küldünk Neked egy nadrágbővítőt!

 

Ha már megérkezett a baba, de még mindig szükséged lenne nadrágbővítőre, vásárolj két női bandázst, és a megjegyzés mezőbe írd be, hogy ajándéknak nadrágbővítőt szeretnél, így az átmeneti időszakban nem kell 1-2 számmal nagyobb nadrágokat beszerezned.


A lullaberry nadrágbővítődet viseld lullaberry mintás vagy strasszos kismama bandázzsal és máris van egy komplett kismamanadrágod.


Ne maradj le színes híreinkről! Értesülj elsőként hírlevelünkből új kollekciónkról, akcióinkról!
Feliratkozom
Vásárlás kockázat
nélkül
Biztonságos fizetés
bankkártyával
Gyors, kényelmes,
megbízható szállítás