Mitől más a lullaberry?
A lullaberry női derékmelegítőket speciális szabásvonallal készítjük, ami a derékvonaltól pontosan a csípődig ér.

5 ok, amiért imádni fogod a lullaberryt
kettő az egyben: mintás és egyszínű bandázs egy termékben

lullaberry Partnerprogram

 

Kinek javasoljuk?

 

Ha tetszik a lullaberry, az már fél út a sikerhez. Hiszünk benne, hogy aki maga is kedveli a lullaberryt, hitelesen tudja majd ajánlani másoknak is és ezáltal sikeres lesz a partneri együttműködés.


Partnereink általában saját vásárló, látogató vagy vendégkörrel rendelkeznek, akik vagy az Interneten keresztül (weboldal, blog), vagy személyesen, például saját vállalkozásuk révén, tartják a kapcsolatot ügyfeleikkel.

 

Fontos, hogy a vásárlóid/vendégeid profilja és a lullaberry közt legyen valamiféle kapcsolat. Tapasztalatunk szerint az újdonságokra nyitott, a divatot kedvelő csoportok örömmel veszik, ha megismerhetik a lullaberryt. Például fitness termekkel, fodrászatokkal és divatcikkekkel foglalkozó internetes oldalak esetén jól működik a kapcsolat, de akár a kiterjedt baráti körödre építve is részt vehetsz a programban.

 

 

 

Milyen támogatást kapsz a lullaberrytől?

 

Többféle lehetőség közül választhatsz:

 

A személyes kapcsolatra épülő tevékenység esetén reklámeszközökkel segítjük, hogy vendégeiddel és vásárlóiddal megismertesd a lullaberryt. Az érdeklődők részére lullaberry kedvezménykuponokat bocsájtunk a rendelkezésedre, amivel ha vásárolnak, a webshop rendszerünk automatikusan Hozzád rendeli a vásárláshoz kapcsolódó jóváírást. Ez egyszerű megoldás, hiszen az értékesítést a lullaberry intézi a megrendeléstől a kiszállításig bezárólag.

 

Ha van saját vállalkozásod és közvetlenül szeretnéd értékesíteni a lullaberry derékmelegítő bandázsokat, egy viszonteladói szerződés megkötését követően kezdheted el az értékesítést. Ebben az esetben az eladást a Te vállalkozásod bonyolítja, ezért fontos, hogy a vállalkozói tevékenységed a kiskereskedelemre is kiterjedjen!

 

Amennyiben Internetes megjelenésben gondolkodsz – például van bejáratott blogod, weboldalad vagy webáruházad – a támogatást elektronikus formában kapod meg (banner, hírlevél cikk stb.). A lullaberry.hu-ra ezeken a csatornákon keresztül érkező látogatók vásárlásai után a rendszerünk automatikusan kiszámolja Részedre a jutalékot.

 Mit kell tenned?

 

Ha úgy érzed, hogy a fenti formák valamelyikében szívesen együttműködnél a lullaberryvel, vedd fel velünk a kapcsolatot eMailen keresztül az  címen.
 


Partner regisztráció »
Ne maradj le színes híreinkről! Értesülj elsőként hírlevelünkből új kollekciónkról, akcióinkról!
Feliratkozom
Vásárlás kockázat
nélkül
Biztonságos fizetés
bankkártyával
Gyors, kényelmes,
megbízható szállítás