Mitől más a lullaberry?
A lullaberry női derékmelegítőket speciális szabásvonallal készítjük, ami a derékvonaltól pontosan a csípődig ér.

5 ok, amiért imádni fogod a lullaberryt
kettő az egyben: mintás és egyszínű bandázs egy termékben

Pénzvisszafizetés és cseregarancia

Rendelj bátran, biztosak vagyunk benne, hogy a választásoddal elégedett leszel.

 

Ha mégsem, 8 munkanapon belül cserét kérhetsz, vagy elállhatsz a szerződéstől, ez esetben legkésőbb 30 napon belül visszafizetjük az általad kifizetett összeget a visszaküldés költsége kivételével.

 

 

 

 

 

Hogyan tudsz bandázst visszaküldeni?

 

A csomagoddal elküldött számla hátoldalán találod a visszaküldéshez szükséges nyomtatványt. Kövesd a nyomtatványon a kitöltési útmutatót és töltsd ki figyelmesen!

 

 

1/ Próbáld fel az új ruháidat és csodáld meg magadon.

 

 

2/ Reméljük, hogy nagyszerűen érzed magadat benne. Ha véletlenül mégsem így volna, döntsd el, hogy mit szeretnél visszaküldeni.


3/ Töltsd ki figyelmesen a visszaküldési nyomtatványt, amit a számla hátoldalán találsz. A számlaoldalról másold át azoknak a termékeknek a cikkszámát, amelyeket nem szeretnél megtartani és jelöld meg, ha valami mást szeretnél csereként.


4/ Fontos, hogy a visszaküldési nyomtatványon pontosan jelöld meg a visszaküldés okát, mert ha véletlenül gyártási hibára bukkantál vagy esetleg más terméket csomagoltunk be, mint amit kértél, a postaköltséget is visszatérítjük a Számodra!


5/ A visszaküldendő termékeket a csomag átvételétől számított 8 munkanapon belül add fel a kitöltött, aláírt nyomtatvánnyal együtt postán ajánlva a címünkre.


6/ Ha nem kértél cserét, 30 napon belül visszajuttatjuk Neked a visszaküldött ruhák árát. Ha kértél cserét, a csomag beérkeztétől számítva 2 munkanapon belül gondoskodunk az új ruháid postázásáról.

 

7/ Ha bármilyen kérdésed van a cserével vagy a visszaküldéssel kapcsolatban, keress minket bátran! Kapcsolat

 

 
Fontos:

 

  • Próbáld fel nyugodtan a bandázsokat, de ne viseld őket a visszaküldésre fenntartott időszakban, mert csak teljesen új, hordatlan bandázst tudunk visszavenni!
  • Ne felejtsd el ajánlva feladni a csomagot, és őrizd meg az igazoló szelvényt, mivel az elveszett csomagokért nem tudunk felelősséget vállalni!
  • Minden esetben előre fizesd ki a visszaszállítás díját, mivel utánvéttel feladott csomatot nem tudunk elfogadni.

 


Ne maradj le színes híreinkről! Értesülj elsőként hírlevelünkből új kollekciónkról, akcióinkról!
Feliratkozom
Vásárlás kockázat
nélkül
Biztonságos fizetés
bankkártyával
Gyors, kényelmes,
megbízható szállítás